Hogyan tudok alkalmazásokat letölteni Google play-ről?
Figyelt kérdés
Sony Ercisson xperia x10 mini pro-m van. Amikor valamilyen alkalmazast le akarok tolteni azt irja ki hogy : meg nem toltottem le alkalmazasokat az eszkozommel (feher bevasarlo taska ikon). Valaki segitsen nekem,orokke halas leszek!2012. szept. 27. 17:16
11/12 A kérdező kommentje:
beirom a jelszavam, email cimet, sign in, megy egy ilyen csik vagy 5 percig es azt irja ki: can't establish a reliable data connection to the server. This could be temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it all continnues, call Customer Care.
2012. szept. 29. 09:32
12/12 anonim válasza:
sziasztok! nekem ugyan ilyen problémám van SE Xperia X8al.
minden rendben volt a markettel, csak muszáj volt elmennem szoftverfrissítésre és azóta nem jó. Nem tudom belépni:/ próbáltam google play-ről letölteni, de nem tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!