Milyen okostelefont?
Milyen okostelefont vegyek 60-70 ezerért?
1 fontos dolog hogy bővithető legyen a memóriája, más bármi lehet, csak ne legyen rózsaszín mert fiú vagyok.
nekem is OT 995-öm van, és csak azért szeretem, mert T-mobilne-nál vettem 40-ért. Ha 60-ért vettem volna függetlenül, most nagyon dühös lennék:) Nem rossz telefon, viszont zenehallgatás közben serceg a füles, ami engm személy szerint rettentően bosszant, mivel nálam az egyik legfontosabb paraméter egy telefonnál a zenelejátszási képesség. És hozzátenném, hogy valószínűleg nem a készülék hibája, mivel ez a HARMADIK(!) készülékem, kétszer cserélték 3 napos cseregaranciával. De most már beletörődtem. Beszéltem prohardveres fórumban egy sráccal, ő szintén kétszer cserélte, és neki is recseg még mindig.
De ettől függetlenül jó telefon, legalábbis küllemre és szoftveresen.
HTC Desire HD-t vettem vateráról kereken 50ért. Megérte, nagyon jól fut rajta minden, HTC saját androidos felületet dolgozott ki, így nem szokványos andoridnak néz ki.
HTC One V hasonló hardverű.
Xperia Arc S kétmagos, ez már komolyabb.
Vegyél xperia sola-t.
Az a legjobb ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!