Miért marad az sms a kimenő hivásokban?
Figyelt kérdés
A lényeg, h találkoztam egy francia csajjal,itt Magyarországon,aztán úgy adtam meg neki a számom h megcsörgettem,minden okés is volt,kicsörgött neki,aztán most hazament és gondoltam írok neki egy sms-t,erre az sms a kimenő üzik között "ragadt", jó mondom akkor megcsörgetem,erre meg azt mondja a h a szám nem megfelelő,pedig akkor meg tudtam csörgetni(mondjuk nem is bánom, h a hívás nem működik:D az sms-t azt igen)2009. aug. 2. 21:28
1/1 anonim válasza:
kérdés, hogy a hölgynek feltöltős e a telefonja vagy előfizetéses, mert ha feltöltős akkor egyáltalán nem fogod tudni felhívni, mert olyankor úgy csinál, mintha ki lenne kapcsolva, mert nem tudja fogadni a hívást (amit ugye neki is fizetnie kell attól függetlenül, hogy őt hívják) de ha nincs keret a kártyáján, akkor ugye nem tudja fizetni. mondjuk az sms-t ettől függetlenül meg kellene, hogy kapja. De simán el tudom képzelni, hogy nem is az a száma amit megadott, vagy másik számot használ azóta stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!