Nokia C1-01 telefonról mi a véleményed, tapasztalatod?
Megéri vajon 16ezerét megvenni?
Előfizetés kizárva, csak dominós vagyok hajlandó lenni.
Amire használnám, az telefonálás, sms-küldés. Telefonszámok és fontos sms-ek tárolása. Tehát alapok.
MMS, rádióhallgatás, 1-2 fotó készítés (de arra ott a fényképezőgép külön...), és ilyesmiket csak ritkán használnák.
Internet meg wap nekem nem kell, és zenéket sem szoktam töltögetni. Szóval régimódi vagyok. :)
Szerintetek jó lesz nekem ez a telefon?
34N
-Használtat nem veszek, már megjártam... :)
-Mindenképp Nokia kell.
-És klasszikus formájú.
-Ja és domino csomag.
És a T-mobilnál ez a Nokia C1-01 van, meg a Nokia 100, ami ezen feltételeknek megfelel.
Nokia 100 az 12 ezer. Vajon miben tér el a C1-01-től?
Gondoltam ez a C-01 csak modernebb egy fokkal, nem?
( [link]
A fotó életlensége nem baj, telefonnal úgyis csak olyan hangulatfotókat szoktam magamnak csinálni 1-1 kellemes helyen, nézegetem a telefonon, és úgy fél év után kitörlöm... :)
Viszont ez a hangszóróbibí elég baj. Mit jelent pontosan? Ha hívnak mondjuk egy tömött buszon, akkor a mellettem álló utas jobban fogja hallani a hívót, mint én, mert felé megy a hang? Jól értelmezem?
A Nokia 100 is ilyen?
A C2-est is néztem, de az még drágább. Akkor inkább lejjebb mennék, árban és funkcióban is.
Ez a kamera dolog tényleg nem lényeg nekem, most ezt úgysem tudom érthetően elmagyarázni, de nem fontos és kész. ha nincs kamera, az se baj...!
Fontos viszont a hangszóró rendben legyen... ezzel most nagyon meg vagyok ijesztve...
És az akksi merülési ideje...
Na, a nokia 100-ashoz tudnátok valamit mondani?
Áh, inkább felteszem külön kérdésként.
Ja és köszi az eddigi válaszokat is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!