Hogy lehet beállítani ezt az 1000perces beszélgetést?
Figyelt kérdés
harmincas vagyok,haveromnak be van állítva hogy a kártyájáról levesz 2000ft-t és 1000 percet lebeszélhet egy hónap alatt! nekem csak annyit mondott hívjam fel a 1777 és ott állítsam be de nem sikerült,valaki valami bővebb infót tudd adni?2009. aug. 2. 19:50
1/4 anonim válasza:
Felhivod a 1777-et...1es gomb-->3as gomb-->8as gomb és itt elmondja mit nyomj:)mert nekem be van állitva,és nem ugyanazt mondja a nő:D
2/4 anonim válasza:
előző vok:)ez a kedvezmény 30napig érvényes,ha nem beszéled le a perceket,akkor elvesznek,és a következő feltöltésnél aktiválják az újabb 1000percet!!És ez a kedvezmény minden hétköznap este 22től reggel 7ig él,pénteken és a hétvégén pedig egész nap:)
Ha ki szeretnéd kapcsolni a t-perceket,akkor ugyanigy 1es,3asm8as gomb,és mondd egy olyat a csaj hang,hogy t-percek kikapcsolás!!
3/4 anonim válasza:
Pénteken csak akkor ingyenes, ha domino 7 díjcsomagot használsz, mert csak ott számít hétvégének a péntek.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! sikerült :)
2009. aug. 3. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!