Új kártyafüggetlen HTC One X-et tervezek várásolni, mire kell figyelnem a boltban?
mit érdemes csekkolni a készüléken a boltban?
Sérülések, pixelhibák, azt hogy egyáltalán működik a telefon, elfogadja-e a sim kártyát, tehát kb. mindent ha olyan helyről veszed ahol nem túl biztos forrásból van a telefon.
Magyar nyelvű menü hiánya nagy gond
Attól függ. Nekem pl. egyáltalán nem gond, ha nem tud magyarul a telefon. Egyfelől azért, mert úgyis tudom használni, másfelől meg egy androidos telefonra baromi egyszerűen lehet magyar nyelvet varázsolni.
Honnan tudom meg, hogy biztosan 0 perces a telefon?
Sehonnan. Még a bontatlan doboz se garancia rá, mert azt is újra lehet csomagolni, matricázni meg minden.
Ha sokszor voltak kellemetlen tapasztalataid akkor inkább megbízható helyről vegyél telefont.
mire kell figyelnem a boltban?
Hogy a bejáraton ne gsmline, xxlgsm, stb név szerepeljen.
"megfelelő rommal orvosolható"
Ez azt jelenti, hogy teljes szoftvercsere. De ha nincs rajta magyar nyelv, ne vedd meg, ilyen egyszerű.
Magyar nyelvű menüt lehet külön applikációval telepíteni rá
MoreLocal 2, aki nem akarja buherálni a telefont azoknak jó ez az alkalmazás. Régen mondjuk nem volt a legtökéletesebb, de mostanság egész jól funkcionál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!