Milyen telefont ajánlotok? Android vagy Iphone?
Ha csak megvennéd és használni akarod, úgy ahogy van, akkor Iphone.
Ha szereted a magad képére faragni és akár sok időt is eltölteni programok keresésével és próbálgatásával és akkor Android...
Az első vagyok és Androidos..
ZTE Blade II.
De csak akkor, ha van vénád vele sokat foglalkozni.
Iszonyatosan sok program van rá, felszíne totál testre/kedvre szabható..
csak kuriózum: Blutoothos OBD olvasót használva ki tudom olvasni az autó hibakódját (volt rá szükség), több órás logot készit egy útról egyidejüleg rengeteg paramétert rögzítve.
WiFin küldi utánam a Dramboxos műholdvevő az antenna beállítási adatait, én fenn a tetőn állítok és a telefonon nézem mikor a legjobb..
A GPS-ről nem is beszélek, nálam alapfunkció...
Soroljam? De ez sok idő, de ha szórakozásnak tekintem?
Nekem iPhoneom van és a saját ízlésemre van formálva :)
A fenti kritériumoknak amúgy mindkettő megfelel.
Az androiddal nekem az a bajom, hogy instabil. Mivel rengeteg féle hardver van, így sok a hibalehetőség. Meg nekem az android kusza, illogikus felépítésű oprendszer. Kicsit olyan, mint a windows. Minél régebbi telepítés, annál instabilabb, ráadásul nem lehet újratelepíteni, mert ugyanazt a verziót nem lehet legálisan felrakni, csak újabbat.
Ha Android mellett döntesz, annak is nézz utána, hogy milyen a támogatás az adott márkához. Az LG pl. szarik bele. Nem nagyon jön a készülékeikre újabb Android, holott más márkák már pár verzióval előbbre járnak.
Egyébként telefont venni, jól választani nem lehet sem tesztek, sem leírások, beszámolók alapján. Használni kell pár hétig, hogy az ember rájöjjön, ez jó vagy nem. Én használtam mindkettőt és végül oda jutottam, hogy csak iPhone jöhet szóba, a felhasználói élmény miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!