Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 vs nokia lumia 900...

Iphone 5 vs nokia lumia 900 vs samsung galaxy s3?

Figyelt kérdés
IOS, windows, android a nagy összecsapás :D !! melyiket válasszam?
2012. szept. 24. 20:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok.A 920-ról még megvárnám az első teszteket,hogy mennyire smooth a rendszer,és mennyir e bugos.Ha eléri a wp7 szintjét,akkor irány a 920:D
2012. szept. 24. 21:25
 22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 24. 21:50
 23/28 anonim ***** válasza:

"iphone 5 annyival lett job h nagyon kijelző, meg színesebb amúgy egy nagy szám.."

Látom nem nagyon vagy tájékozott. Mondjuk, hogy ezt csúnyán benézted.

2012. szept. 25. 12:49
 24/28 A kérdező kommentje:
igen, azóta olvastam róla híreket néztem teszteket és eléggé tévedtem...
2012. szept. 25. 14:13
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
én is azt mondom, hogy az iPhone nem éri meg(i4s-hez képest nem sokat fejlődött), sgs3 szintén nem éri meg, mert vásárolsz plusz 2 magot, amit nem fogsz kihasználni még 1 évig, az biztos...és lumia 900-at sem vennék, hanem amint mondták, megvárod, ameddig a 920 kijön, nekem valószínű az lesz a következő telóm, volt tavaly wp-s telóm, idáig ez a rendszer jött be leginkább.
2012. szept. 25. 18:06
 26/28 anonim válasza:
Az iphone egy sz*r, túl kötött nem lehet vele semmit személyre szabni(csak jailbreak, oda a gari) Én a wp-t nem ismerem nem nyilatkozom, de a droidot csak ajánlani tudom. Személyre szabhatóságban az élen áll, amit az ios csak jailbreakkel tud megtenni azt a droid alapban. Szal sztem S3
2012. szept. 27. 05:44
 27/28 anonim válasza:
elöször a nokiat és a windowsot zárd ki a windows nem telora való .Samsung galaxy s3 gyors stabil nagyon kényelmes hassználat élvezhetö iphone 5 nagyon gyors könyű kezelés sok rengeteg app ha sgs3 rom s iphone5 közöt gondolkodnék iphone 5 2x gyorsabb stabilabb mint az sgs3 de azomba sokal drágább is és igy sgs3rom jobban megéri de az iphone 5 mobil king most csak drága a tudásához képest te döntésed ahogy a pénztárcádnak jobban tetszik
2012. okt. 31. 15:47
 28/28 Mancs501 válasza:
Most már a wp8-al a Nokia sokkal gyorsabb, testre-szabhatóbb, jobban néz ki és olcsóbb, nem minden jó alkalmazás pénzes vagy wifi-t igényel.
2013. szept. 30. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!