Melyik okostelefont válasszam?
Egy listából kéne választani. Sajnos egyáltalán nem értek az okostelefonokhoz, egyelőre még azt sem tudom, van-e rá szükségem, de ezeken kívül meg alig van választék, szinte pont olyat meg nem akarok, mint az előző (Nokia 6303). Amire használnám: telefonbeszélgetésen kívül SMS, MMS, néha egy kis internet (menetrend, email, facebook, de sztem ez nem lenne gyakori, 50 MB adatforgalmam lenne), zenehallgatás, minimális fényképezés, és ha már okos, akkor GPS és egy PDF olvasó is jól jöhet. Játékra nincs szükségem. Persze, ha látnék más funkciókat, lehet, hogy mindjárt bővülne ez a kör :). Sajnos a telefonjaimmal előfordul, hogy eláznak, megütődnek, tehát a fizikai strapát jól bírók előnyben. Szintén fontos lenne a jó aksi, mert néha napokig nem vagyok áram közelében. Az érintőképernyőhöz egyáltalán nem ragaszkodom, de most már szinte mind olyan.
Az ajánlott telefonok többsége 10 és 20ezer között van, ezen belül most az ár nem számít. Kivéve az egyik, az ingyen lenne a készlet erejéig.
HTC Wildfire S
Huawei Ascens Y200
LG L3
Nokia Asha 302 (ez nem okos, de elég jónak tűnik)
Nokia C2-01
Nokia C5-00
Nokia C5-03
Samsung Champ 2
Samsung S5610
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung Galaxy Y (ez lenne ingyen a készlet erejéig)
Sony Xperia tipo
Telenor One Touch C
ZTE Blade
Kössz a segítséget előre is!
Kössz neked is!
Az ingyenes Galaxy Y amúgy annyit is ér?
Kössz a válaszokat! Jöhetnek még!
Nokia E5 sajnos nincs a listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!