HTC Wildfire S telefonom nagyon lassú neten. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Belső memória még jó és az sd kártyán is van hely bőven.Csak neten csinálja wifivel netezek de eddig semmi baja nem volt.2012. szept. 23. 23:39
1/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen telom van:)imadom:D
Bocsi,de megkellett osztanom.
De akkor az internettel lehet gond,jelerosseggel. En ilyenkor a modemet kiszoktam kapcsolni, meg a relomat ujrainditom es akkor jo.
2/4 A kérdező kommentje:
Már újra indítottam,a jelerősség fullon van.Sokat gondolkozik neten nagyon percekig.Én már nagyon utálom bánom,hogy akkor nem néztem utána alaposabban.
2012. szept. 24. 00:01
3/4 anonim válasza:
En multheten allitottam vissza a gyari beallitasokra. Azota sokkal gyorsabb minden. Sztem probald ki,adataid meg mentsd le sdre
4/4 A kérdező kommentje:
Én már egyszer vissza állítottam,de most nem ilyen baja lesz szerintem mert csak neten lassú.
2012. szept. 24. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!