IMEI -s üzenetek kikapcsolása?
Vettem egy Huawei Ascend G300 at és ahányszor üzenetet küldök mindig küld egy másikat is a címzettnek " Tartsa meg ezt az üzenetet Küldő:*** IMEI:*** " a kérdésem az, h ez pénzbe kerül e nekem, és h nem lehet e kikapcsolni???
(jó, mostmár ha nem csinálok semmit is küldözgeti ezeket az üziket, olyanoknak akiknek nem is küldtem semmmit.. mi a fene ez, vodánál esetleg megcsinálhatják nekem??)
Ez nagyon hasonlít a nyomkövetős üzire, amit anno a samu sharkommal küldtem annak, akit kiválasztottam, hogy lopáskor az ő telefonjára menjen a jelzés, ha másik kártyát tesznek a telóba.
Nincs a telódon ilyesmi program?
Gondolom, a samuban leállítottad a követőt :))
Nekem ellopták az említett telómat. Aztán visszakaptam, aki megvette, attól.Mivel a kártyám helyett újat kaptam, amikor ismét használatba vettem a megkerült telefont, a barátnőm sorban kapta az IMEI üziket:-D
Hiányolom az androidból ezt a progit:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!