Windows Phone kérdések?
Figyelt kérdés
1.Az unlock-al ugrik a garancia,ill.ha szerviz kell akkor ott észreveszik?
2.unlock úgy működik, hogy utána ha letöltök valahonnan appot azt két kattintással telepithetem a számitógépről?
3.Van ilyen oldal egyáltalán?Ami a Piactéren fizetős app azt ki lehet kerülni a 2.kérdésem módszerével?
4.Dokumentumokat,hogy másolok a telefonra word,exel,pdf?
2012. szept. 22. 21:15
1/3 anonim válasza:
igen, garancia ugrik. és az alkalmazásfelrakás nem mindig ilyen egyszerű. sok alkalmazás felmegy, de például nekem xbox live-os játékokat vagy nem engedte feltenni, vagy ha fel is ment, akkor egyből kilépett, mert van egy ilyen hitelesítés benne, ami észreveszi, ha tört. például nekem navigon navi simán felment.
2/3 anonim válasza:
jah és dokumentumokat jó kérdés, én úgy használtam, hogy skydrive-on tároltam mindent, és akkor wifi segítségével nyitottam meg, amit ha 1x leszed, utánna rajta is marad a telón, szóval nem kell legközelebb net.
3/3 A kérdező kommentje:
Honnan tudok letölteni alkalmazásokat ingyen ami a piactéren fizetős?
2012. szept. 23. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!