Kinek van NOKIA 5800 XM telefonja? Ha IGEN akkor bovebben lent:
Figyelt kérdés
A ezelotti telefonomban(NOKIA 6288)sok jo kép volt és nem akartam hogy kárba vesszen ezért a képeket elkuldet az anyumnak.Majd amikor megvettuk a telefont (5800) akkor anyumérol elkudtem képeket a 5800-ba...
1.meglepetés az volt hogy az uzenetek kozé tette----innen hogy lehet a KÉPEK ÉS VIDEOKHOZ tenni??,mert nekem csak eggyesivel sikerult, és ez 500 képnél nem valami jo(1.kérdés)
2.Amikor már néhányat oda tettem a képekhez észrevettem hogy nem dátum szerint rakja erre én rákattintottam arra hogy dátum szerint(kidobta de aztán amikor kimentem belole vissza tette) Mert??(2:kérdés)
HA lehet akkor a menetet irjátok le addig is nagyon szépen koszonom!!!
2009. aug. 1. 19:01
1/1 anonim válasza:
A dátumhoz a beérkezés dátumát írja, a filekezelővel (nem a gyárival) lehet vele szórakozni,de a legegyszerűbb az, ha édesanyád mobilját rákötöd a gépre és onnan átteszed a képeket az 5800-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!