Samsung galaxy s3 telefonos csaló mobil világ!?
Sziasztok!
Már egy hónapja kb egy csaló áldozata lettem itt az oldalon vettem egy samsung galaxy s3 as készüléket előre utaltam a pénzt mert az eladó azt állította hogy Vecsésen van egy úgy nevezett mobil világ telefonos üzlete és én hittem is neki. És utaltam Balogh László néven futott a számlája. És annak ellenére hogy feljelentést tettem ellene még mindig hirdeti magát KÉRLEK BENNETEK AKI UGYAN ENNEK A CSALÓNAK AZ ÁLDOZATA LETT fogjunk össze és talán 2-en többet tudunk ellene tenni a rendőrség is talán komolyabban vesz. Meg hát állítsuk meg hogy ez a mocskos csaló ne verjen át több embert!
Itt lenne a hirdetése:
Ha valaki esetleg ebbe a hibába keveredett vagy esetleg tud róla valamit alul ott a számom hívjon fel FOGJUNK ÖSSZE!
Előre is köszönöm mindenkinek!
előre utaltam a pénzt
A lipót meg zárva... Ha ennyi eszed van, meg is érdemled...
Szia!
Nem tudom ,hogy aktuális-e még a témád,de engem elég frissen érint a dolog,mert én kb.egy hete lettem az áldozata,ennek a jóembernek.Privátban felvehetjük esetleg a kapcsolatot és tehetnénk valamit.
Várom a válaszod.
Üdv:
cseppember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!