Mi a véleményetek a nokia lumia 710-es telefonról?
Maga a Nokia hardver, amire rápakolták a WP 7-es op.rendszer, nagyon gyors, aránylag nagy kijelző, könnyen kezelhető, szép telefon.
Amit negatívumként el tudok róla mondani, hogy a csengőhang beállítás nem annyira egyszerű, bluetooth-on fájl nem lehet küldeni, illetve a Windows Phone rendszer miatt, nem használható a telefon adattárolóként, tehát itt nincs olyan telefon rádugva a PC-re és azt másolok le és fel amit akarok! :)De hozzá lehet szokni!
Én nagy szívvel merem ajánlani, mert nem fogsz csalódni benne! :)
Hát csengőhangot olyan nehéz rárakni,tényleg?Free Ringtones alkalmazást lekapod a piactérről,és azt dobsz a telóra amit akarsz,csak beírod az előadót azt kidobja.Félelmetesen nehéz.:)Bluetooth adatküldés nélkül én megvagyok,bár 7.8-on azt is megoldják,nem mintha sok értelme volna sztem.
Persze hogy nem olyan egyszerű mint az 5800,nekem is az volt,és imádtam.Alcatelt meg ne vegyél.Nem bírja a futó alkalmazásokat,kikapcsol a zsebedben ami gáz.(több helyen is olvastam,2-3 hónap után kezdődnek a bajok)
Azért jó a WP,mert soha nem akad,nem fagy le,ja és a face a legjobban illeszkedik a WP-be sztem,mintha a telefonhoz tartozna,szakemberek is osszák ezt a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!