Telefonoknál erre van garancia?
Figyelt kérdés
Ami a legjobban érdekel, hogy karcos a kijelző, nem nagyon, csak kicsit, de ha garanciával megcsinálják akkor annak örülnék.
Semmi esély, hogy ilyet megcsinálnak, mondván, hogy az én hibám, vagy ha jófej a szervizes akkor van rá esély?
Illetve foglalkoznak ilyenkor azzal, hogy rootolt a telefon (ráadásul S-ON-os telefon és unlockolt bootloader), vagy ha nem a szoftver a gond akkor ez szintén nem probléma?
Tehát érdemes megpróbálni, vagy esélytelen, hogy ezt megcsinálják garanciával?
2012. szept. 17. 21:19
1/7 anonim válasza:
Fóliát kell a kijelzőre tenni, ha nem karcálló. Ennyi a megoldás :)
2/7 anonim válasza:
Rootolással meg elveszted a garit
3/7 anonim válasza:
Eselytelen. Ezert kell ra folia, vagy vigyazz ra jobban. A root/S-ON/unlock mind garanciavesztessel jar jogilag/elmeletileg, de gyakorlatban nem nagyon nezik, es vissza is allithato.
4/7 anonim válasza:
Ha a bootloadert el tudod tűntetni, és eredeti romot teszel rá, akkor nem lenne gond, viszont szerintem a karcolás miatt nem cserélnék az előlapi üveget.
5/7 anonim válasza:
Próbálkozz be egy olyannal, hogy pontatlan az érintő, vagy mondjuk bizonyos hőmérséklet alatt nem reagál elsőre...
7/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam.
Van valami mód, amivel mondjuk elronthatom a telefonom, hogy garanciával kicseréljék?
2012. szept. 18. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!