11/15 anonim válasza:
12/15 anonim válasza:
ú, megnéztem a lumia 920-at képeken. nekem jobban tetszik mint az iphone:D már csak azért is, mert kevesebb embernek van. de persze ha vki adna egy iphone 5-öt ingyen ,nem dobnám ki:D
13/15 anonim válasza:
Sokan azt mondják hogy a nokia elavult , de szerintem ismét a világ egyik legjobb telefonját dobta piacra , de sajnos sok olyan ember van akinek a fejében csak az alma embléma lóg és azt hiszik hogy az fényévekkel jobb mindennél . És ha úgy venénk hogy az iphone 5g ne lenne 2 szer ojan drága akkor is a NOKIA LUMIA 920 at választanám , de az iphone 5g se ocskavas , és vannak akinek az iphone egy sokkal megbízhatóbb , és jobb telefon , szerintem ez személyenként változó dolog . De szerintem a Nokia Jobb .
14/15 Kérdéseim válasza:
Egyértelmű ,hogy a Lumia 920 !
15/15 anonim válasza:
A komment írásom óta beszereztem egy fekete Lumia 920-at ééés hát egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem! Piszok jó kis telefon!!! Semmi másra nem cserélném, ezzel a WP8-al tökéletes! Gyors, stabil, atom jó!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!