Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont választjam,...

Melyik telefont választjam, iphone 4s vagy htc one x?

Figyelt kérdés
Fontos lenne ha jó minőségü videókat és fényképeket készítene.

2012. szept. 16. 19:18
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Iphone-nal az a bajom hogy kicsi a kijelzője. Esetleg ha próbáltátok ezeket a készülékeket leírhatjátok mit tapasztaltatok. Fogásra , kezelhetőségre , kijelző minőségére milyen ?
2012. szept. 16. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Mindkettő csúcs telefon, One X hardveresen és szoftveresen is, iPhone inkább csak szoftveresen.

A kijelzője tényleg kicsi, annyira, hogy szerintem vesd is el teljesen az iPhone-t, akkor már inkább iPhone 5, ami ugyanaz, csak nagyobb kijelzővel.

2012. szept. 16. 19:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Sztem htc mert androidos és több app van rá.
2012. szept. 16. 19:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Már hogy elenne androidra több app? Még mindig az appstore a legnagyobb.

Kérdezőnek meg, ha csak ez a két telefon játszik és csak ez az egy szempont van, akkor iphone, mert kamerában jobb mint bármelyik htc.

2012. szept. 16. 19:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Én HTC fan-ként az IPhone-t ajánlom. Volt HTC One X-em. Nem tudtam rajta játszani Gameloft játékokat, nagyon fakó volt a kijelzője, pedig sokan áradoztak róla, hogy milyen jó. A kamerájával sem csinált szép képet. A négy magja olyan gyors, mint az Xperia S két magja, vagy még ennél is lassabb.Ráadásul olyan hamar merül, hogy amikor levettem reggel a töltőről, akkor késő délután már töltőre kellett rakni. Alig tudtam rajta netezni, filmezni, telefonálni a gyenge aksi miatt. Pedig ha valaki 160 ezres telefont vesz, akkor tudjon már legalább ennyit. Ez a teló egy nagy csalódás a számomra. Most Xperia S-em és Galaxy S II-őm van, mind a kettő megváltás ez után a teló után.
2012. szept. 16. 20:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Méghogy az Androidra több app van :DDDDDD na most jót röh6gtem ... App Store-ban iPhone-ra 700 000 App van barátom , és kétlem hogy az Androidra lenne ennyi :DDDDD :DDDDDD
2012. szept. 16. 20:13
 7/12 A kérdező kommentje:
iphone 5 az jó de drága lesz nagyon.
2012. szept. 16. 20:52
 8/12 anonim ***** válasza:
S3-om a tuti választás!
2012. szept. 16. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
iPhone 5 pont ugyanannyiba fog kerülni mint most a a 4s, és amikor kijön, akkor megszüntetik a 16,32,64 GB-s 4s forgalmazását és helyette jön a 8 GB-s ami olcsóbb lesz.
2012. szept. 16. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
utolsó, inkább olvass még utánna...nem lesz 8 gigás i4s...és mivel a 3gs-t is most vették le nemrég..kélem, hogy az előző generációt dobnák a kukába(bár volt már olyan hír is, hogy az apple visszavásárolja az összes 4s-t a tulajoktól, és kapnak érte app store kuponokat..vicces)
2012. szept. 17. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!