Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini vagy...

Samsung Galaxy Mini vagy Samsung Galaxy Y?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is nagy dilemmában vagyok melyiket válasszam! Első okostelefonom lenne és nemigazán vastag a pénztárcám igy azért választottam ezt a két telefont!Szerintetek melyiket éri meg jobban venni? Melyik az amelyikkel jobban járnék? Vagy ha esetleg körülbelül ilyen árkategóriában tudtok még jó telefonokat örömmel fogadnám a tanácsaitok:)! Jajj és az y az nem kicsi egy férfi kézbe? nemtartottam még kézben olyat szval na:D!

Köszönöm a válaszokat!

Üdv: 19/f

2012. szept. 16. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy használt Blade szerintem jobb választás. Vagy ha már úgy telefon akkor egy Y200 ami olcsó is és modernebb hardverrel meg szebb kijelzővel van ellátva mint ez a kettő.
2012. szept. 16. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:
az y 200 is megfordult a fejembe csak nagyon félek hogy egy olyan számomra semmit mondó nevű telefonra adom ki a kis spórolt pénzem amiről mosthallok először ugymond és nehogy vmi szarlegyen:/
2012. szept. 16. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Havernak van Y200, ki-be kapcsol, lefagy, szóval nem ajánlanám. Galaxy Mini-m van, ezért tudok róla szitne mindent, azt sem ajnálanám, mert sokszor fagy, nagyon pixeles a kijelzője, galaxy Yról véleményt nem tudok mondani, viszont Sony Xperia Tipo volt már a kezemben, ezért azt tudnám ajánlani. T-Mobilenál most asszem a Galaxy Mini (webshop)kártyásan kerül 35-be, ami szerintem irreálisan ok, viszont a Tipo "csak" 37 ezer, ami szerintem megér annyit. Ha érdeke bővebbbeszámoló a Tipo-ról, írj egy privátot :D

2012. szept. 16. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Én az Xperia Tipo-t ajánlom!

A Galaxy Mini és a Galaxy Y is női telefonok !

2012. szept. 16. 19:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább Y, de semmeik se lesz valami jó döntés. Igen a jó telefonok drágák de megéri megspórólni a pénzüket mert aztán egy darabig pihi lesz jah meg nem lesz idegbaj a lagoktól.
2012. szept. 16. 19:39
 6/10 A kérdező kommentje:
értem:) és a tipo az tényleg annyira jó? nemkicsi a képernyője vagy az egész telefon? eléggé vastag ujjaim vannak, nemlenne zavaró?
2012. szept. 16. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Tipo kis telefon...

Ja az ugyanakkora galaxy mini vagy a nála kisebb y nem az...

Amúgy sokkal jobb hardveresen az általad írtaknál...

2012. szept. 16. 21:56
 8/10 A kérdező kommentje:
ezt neharagudj nem értem! utolsó!
2012. szept. 16. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz?

Galaxy mini 3.2 coll. Galaxy y 3 coll.

Xperia tipo 3.2 coll.

Akkor miért is lenne a tipo kicsi?

Talán nézd meg a neten az adott telók tesztjeit és leírásait.

A tipo sokkal modernebb...

2012. szept. 16. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:
+1 a tipo-nak.
2012. szept. 17. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!