Mi a különbség egy SciPhone és egy Iphone között?
Ez elég jóra sikeredet:
Az Androidos másolatok között is vannak olyanok melyek jobbak, és vannak eléggé gagyik is.
elmondanám neked hogy én nekem volt már hamis iphone-om is, és most kb egy évre rá van egy eredetim is.
Az egy F8-as Clone Phone volt, ez most egy iPhone 3GS 16gb, nagyon sok a külömbség. Viszont a hamis egy i4-nek a klónja volt. De akkor is, memória, ram, gyorsaság, kezelhetőség, kamera, hang minőség, és stb külömbségek vannak...az eredeti és a hamis között.
Viszont ha tényleg venni akarsz egy 1:1-es replica iphont akkor keresd meg a legjobbat, ami kapacitiv érintőképernyős, 3,5 colos, ugyanazok a méretei, micro Sim-es, és jó minőségű, meg fontos hogy iOS legyen rajta. kb ennyi.
ha van kérdésed irhatsz. Sokat tudok a hamis iphone-okról, kb fél évig volt meg az nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!