Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a különbség egy SciPhone...

Mi a különbség egy SciPhone és egy Iphone között?

Figyelt kérdés
Jó persze tudom h sok van gondolom van különbség a prociban,ramban,op rendszerben márha a SciPhone tartalmaz egyáltalán procit de lehet h hülyeséget is beszélek!Esetleg tudnátok linkelni oldalt ahol vannak SciPhone-ok?Vagy leírás róluk?Személy szerint olyat találtam h SciPhone i9 meg i68 de kb semmien adatot nemtalálok róluk talán annyikat h vaku,kamera ésatöbbi de ieneket h multitouch vagy hogy egyáltalán mien játékokat lehet rátenni h csak szimpla JAVA-t vagy mást is vagy processzor,ram vane benne semmi iet nemtalálok!Esetleg valakinek SciPhone tapasztalat?Sokan fikázzák sokan a legjobb másolatoknak nevezik legalábbis ahogy eddig láttam.
2012. szept. 16. 11:38
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán meik a legjobb Iphone másolat? ez az i9 lenne a legújabb,legjobb nem?
2012. szept. 16. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez elég jóra sikeredet:

[link]

Az Androidos másolatok között is vannak olyanok melyek jobbak, és vannak eléggé gagyik is.

2012. szept. 16. 11:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó :D Kérdés kaphatóe? vagy vane esetleg használtan?
2012. szept. 16. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Kínában lehet kapni, vaterán árulja 1 személy, aki megrendeli hozzád házhoz kb 60ezerért. Csak, ha fennakad a vámon, akkor kicsivel többet kell perkálni.
2012. szept. 16. 11:50
 5/9 A kérdező kommentje:
60k-ért esélytelen annyiért már bőven kapok egy szinte alig használt Iphone-t :D
2012. szept. 16. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
3GS-t talán. Amúgy még várj vele, mert az i4-nek eshet az ára szerintem. Mivel most jött ki az új..
2012. szept. 16. 12:39
 7/9 omega0524 válasza:
Óristen... -.- ez egy komoly kérdés volt??
2012. szept. 18. 17:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Úristen ha végigolvastad volna amit írtam rájöhettél vna h igen komoly volt igen tudom h csak másolat igen kb tudom mennyivel rosszab de engem a részletek érdekeltek és ez most komoly h azért írsz ide h megpróbáld a másikat oltani?--" agyatlan barom
2012. szept. 18. 20:54
 9/9 anonim válasza:

elmondanám neked hogy én nekem volt már hamis iphone-om is, és most kb egy évre rá van egy eredetim is.

Az egy F8-as Clone Phone volt, ez most egy iPhone 3GS 16gb, nagyon sok a külömbség. Viszont a hamis egy i4-nek a klónja volt. De akkor is, memória, ram, gyorsaság, kezelhetőség, kamera, hang minőség, és stb külömbségek vannak...az eredeti és a hamis között.

Viszont ha tényleg venni akarsz egy 1:1-es replica iphont akkor keresd meg a legjobbat, ami kapacitiv érintőképernyős, 3,5 colos, ugyanazok a méretei, micro Sim-es, és jó minőségű, meg fontos hogy iOS legyen rajta. kb ennyi.

ha van kérdésed irhatsz. Sokat tudok a hamis iphone-okról, kb fél évig volt meg az nekem.

2012. okt. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!