Androidon meg lehet csinálni, hogy egy fájlt (dokumentumot, képet) ikonban kitegyek a főképernyőre?
a kezdőképernyőn menj egy üres oldalra, vagy ahol mág van hely... tartsd lenyomva az ujjad a képernyőn, ki fognak jönni hogy widgetek, alkalmazásfelületek, mappa, háttérképek, témás parancsikonok.. ilyenek. - menj rá a parancsikonokra, és válaszd ki hogy mit szeretnél kitenni! :)
milyen telefonod van?
ha nem sikerült kitenni amit szerettél volna, írd meg és részletesebben segítek, de akkor kell a teló típusa :) (nekem Xperia Mini Pro)
témás parancsikonok= *Témák, Parancsikonok.. :)
elírtam, bocsi
Widgetek, háttérképek mappák és gyorsgombok vannak csak a felsorolásban. Parancsikon (és témák) nincs.
Samsung galaxy ace. Köszi a választ egyébként, remélem lesz ötleted arra is, hogy nekem miért nincs a felsorolásban. :-)
azért nincs ilyened vagyis.. van ilyened csak máshogy van odaírva (mert neked is van olyan, hogy parancsikon) csak azért mert nem egyforma a telefonunk, - nekem olyan hogy rámegyek a parancsikonokra, ha kiakarok rakni például egy PDF Dokumentumot, akkor rámegyek a fájlkezelőmre a parancsikonokon belül, (nekem astro szerintem a legjobb) tehát rámegyek és azon belül kiválaszthatok bármit, amit szeretnék kitenni, ha például több mindent ki szeretnél tenni, hozz létre egy mappát, és abba húzogasd bele :)
tehát: Parancsikonok ---> Fájlkezelő ---> amit ki szeretnél tenni :)
írj ha valami nem érthető, addig segítek amíg meg nem lesz :D
"A gyorsgomboknál azt írja, hogy parancsikon kiválasztása. Néhány dolgot felsorol, alkalmazásokat."
igen.. alkalmazás ott menj a fájlkezelődre, (ha nincs akkor marketről szedd le az astro nevű alkalmazást) ott menj bele, és ott lesz a memóriakártya
szólj ha nem sikerül
nem hagyok úgy senkit akinek válaszolok hogy nem megy neki :D
írj majd hogy sikerült/nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!