Alcatel OT-995-ről vélemény?
Figyelt kérdés
Hasonlításképpen Samsung galaxy ace jobb vagy rosszabb?2012. szept. 13. 21:20
1/7 anonim válasza:
Ahogy elnézem a tudásukat, nagyjából egy súlycsoportban vannak.
2/7 anonim válasza:
Nagyon jó telefon, megéri.
Az első meg orbitális hülyeséget írt, az Ace hozzá képest a kanyarban sincs, az OT-995 hardveresen ötször erősebb, a felbontása is 2.5×-ese, és nagyobb is.
3/7 anonim válasza:
Fényévekkel jobb az OT-995 az Acenél, az Alcatelnek 1.4GHz-es processzora van, az Acenek meg ha jól tudom 800MHz (de lehet csak 600).
Az első válaszoló szerintem az OT-990-re gondolt.
4/7 anonim válasza:
Az alacatel olyan gyenge műanyagból van, mint a piaci játéktelefonok , én pénzt nem adnék olyan hulladékért !
5/7 anonim válasza:
Az OT fényévekkel jobb.
Csak hasonlítsuk össze a két telefont.
Az OT sokkal erősebb hardverű, sokkal szebb kijelzőjű, sokkal újabb, és az anyaghasználata az ace-nek sem jobb.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom honnan veszed, hogy olcsó műanyagból készülnek... Én eddig amikkel találkoztam mindegyik jó minőségű volt, nem recsegett, nem lötyögött...
7/7 V.T.CS. válasza:
én ace-ről váltottam, és klasszisokkal jobb az alcatel.
az első kommentelő beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!