Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Strapabíróbb okostelefon?

Strapabíróbb okostelefon?

Figyelt kérdés

Valaki tudna valami strapabírobb okostelefont ajánlani ?

Motorola Defy +/minit nézegtem . Nem tudom merjek-e beleugrani vagy vegyek egy nokia c5-03 at ?

Köszi előre is !

2012. szept. 13. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen. Viszont a főzött romokban magyar nyelv is van.

Az, hogy valakinek első okostelefonja, nem feltétlen jelenti azt, hogy nem tud romot cserélni. :) Mikor megvettem a Bladet, egy hónapon belül főzött rom volt rajta, pedig előtte még érintőképernyős telefon se nagyon volt a kezemben. :D

2012. szept. 13. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Igaz. A Motorolánál annyira nem dívik a magyar, még az újabb készülékeiknél se.
2012. szept. 13. 21:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Nálam azt jelenti :) Azért köszönöm a részletes segíítséget :)
2012. szept. 13. 21:38
 14/20 anonim ***** válasza:

:)

De hidd el, megéri még az angol nyelvet is elviselni, nagyon jól sikerült telefon a Defy/Defy+.

2012. szept. 13. 21:42
 15/20 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne hogy nagyon jóó ! Régi motorola telefonokkal is anno nagyon meg voltam elégedve . :)

Gondolkodok nagyon rajta , hogy megbarátkozok az angolal , de ha másik oldalról nézem nekem bőven elég lenne egy defy mini is (fb ,wifizni suliba ) . Szóval nem akkora lenne az elvárásom se tőle :)

2012. szept. 13. 21:51
 16/20 anonim ***** válasza:
De az nem éri meg. Drágább, mint egy használt Defy, és sokkal rosszabb.
2012. szept. 13. 21:58
 17/20 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén használt telót még nem vásároltam , félek hogy megveszem a telót és egy hónap múlva behány.

Veszek én újat is , csak félek hogy nem fogja bírni nálam (munka : por,sár ,eső ,olaj)

2012. szept. 13. 22:06
 18/20 A kérdező kommentje:

Holnap megpróbálok kézbe venni egy Defy-t ! Aztán megpróbálok megbarátkozni az angolal :/

Valahogy nem akarok lemondani a motoroláról :))

2012. szept. 13. 22:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is ódzkodtam tőle, soha nem volt használt telefonom, de 9 új telefon után (ha jól számolok) bevállaltam tizediknek ezt a használt Defy-t és nem bántam meg. :) Az akksit leszámítva nem tud elromlani, ha jó, mikor megveszed, jó eséllyel jó is marad. Ennek pedig még az akksija is jó volt, ez alapján gondolom a többié is. (Pedig ez gyanúsan olcsó volt, mégis hibátlan.)
2012. szept. 13. 22:23
 20/20 anonim ***** válasza:
A defi+-ban van magyar nyelv! csak a sima defyben nincs
2012. szept. 13. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!