Strapabíróbb okostelefon?
Valaki tudna valami strapabírobb okostelefont ajánlani ?
Motorola Defy +/minit nézegtem . Nem tudom merjek-e beleugrani vagy vegyek egy nokia c5-03 at ?
Köszi előre is !
Igen. Viszont a főzött romokban magyar nyelv is van.
Az, hogy valakinek első okostelefonja, nem feltétlen jelenti azt, hogy nem tud romot cserélni. :) Mikor megvettem a Bladet, egy hónapon belül főzött rom volt rajta, pedig előtte még érintőképernyős telefon se nagyon volt a kezemben. :D
:)
De hidd el, megéri még az angol nyelvet is elviselni, nagyon jól sikerült telefon a Defy/Defy+.
Biztos vagyok benne hogy nagyon jóó ! Régi motorola telefonokkal is anno nagyon meg voltam elégedve . :)
Gondolkodok nagyon rajta , hogy megbarátkozok az angolal , de ha másik oldalról nézem nekem bőven elég lenne egy defy mini is (fb ,wifizni suliba ) . Szóval nem akkora lenne az elvárásom se tőle :)
Megmondom őszintén használt telót még nem vásároltam , félek hogy megveszem a telót és egy hónap múlva behány.
Veszek én újat is , csak félek hogy nem fogja bírni nálam (munka : por,sár ,eső ,olaj)
Holnap megpróbálok kézbe venni egy Defy-t ! Aztán megpróbálok megbarátkozni az angolal :/
Valahogy nem akarok lemondani a motoroláról :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!