Elbukhat az Android?
Apple-nek nagyobb esélye van elbuknia, mint az Androidnak.
Ha meg valami módon el is bukna nem a pereskedés miatt fog, pereskedés mindig volt és mindig lesz a cégek között, illetve Apple a Samsung-ra van nagyon ráállva, nem az Androidra.
Minden egyes nap egyre több készüléket aktiválnak (napi 1 milliót is már elhagyta egy ideje úgy tudom), az okostelefonok 60-70%-án Android van, Nasa meg minden azt használja, elég nehezen fog így elbukni.
Nem fog elbukni, mert szerintem ha az apple beperelné az androidot, és nyerne a perben, akkor rengeteg emberrel megutáltatják magukat, és szerintem ezt nem akarják.
Egyébként az s2 helyett én is az xperia s-t ajánlom.
biztos nembfog megszünni mert a samsung "pofánvágása" után beszáll a Google a Motorola jogaival is az apple ellen...
és tudjuk hogy amibe belefog a gugli az sikerül is :D
de azt is néznünk kell hogy az apple kiakarja iktatni az összes androidos gyártót (ezen én hatalmasat nevettem) gondoltam magamba hogy szerintem ez lesz a vesztük...
most tényleg:
Sony, Samsung,HTC , LG, Alcatel, Huawei, ZTE, Motorola, Google, stb, VS Apple ? xD
jah és elméletileg a Microsoft is be akar szállni harmadik félként, ugy mindenki ellen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!