A wifit meglehet osztani a számítógépel? Nem a telefonnetett. Van ilyen progi?
A wifit kérlek szépen routerrel tudod megosztani, ez fogja adni a jelet. Routerből is léteznek régebbi típusok, amik csak a kábeles megosztást teszik lehetővé. Értelem szerűen egy vevő egység is kell, tehát PC-vel csak kábelen keresztül tudsz csatlakozni, hacsak nem szerzel ehhez is kütyüt, amit nem hinnék, eleve felesleges.
De szerintem ne te csináld, mert a kérdésed alapján nagyon nem értesz hozzá. Nem hiába tanulják ezt iskolában. Én sem vagyok profi, de nagyon szívesen ajánlok neked olyat, aki beállítja, és nem a "kétezerforinté' megcsinálja a a szomszédsrác", hanem profi rendszerinformatikus.
"hanem profi rendszerinformatikus."
Mi a fenének, egy otthoni wifihez, profi rendszerinformatikus?! Én is beállítom magamnak, erős WPA2 jelszóval, és semmi informatikai végzettségem nincs.
Kérdező a te sötétségeddel inkább szólj a "szomszéd srácnak kétezerért!"
Én nem értem csak az alapkérdést!
Miért kellene a wifit osztani a számítógéppel? A wifi a vételkörzetében eleve osztódik!
"Én nem értem csak az alapkérdést! "
1. A PC nem wifi képes, a mobilja igen.
2. Nem ért hozzá.
3. Megkérdezte.
Még most sem elég világos!
Mi közé és mit akartál rakni?
Úgy értsem, hogy a telefonnal akarod a wifi jelet erősíteni a PC részére?
Látszik, hogy nem értesz hozzá, ilyen nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!