Ki találkozott a Motoluxe vagy bármilyen androidos telefon ilyen problémájával?
Én amire jutottam ezzel a problémával kapcsolatban (előre szólok kb.semmire :D) hogy minden netet használó progi, helymeghatározás, sync stb kilőve és csinálta, egyik barátomnak úgy szintén. (Heteket töltöttem minden lehetőség kipróbálásával hogy mi okozhatja) Visszaállítottam és újraraktam tehát gyárilag is ezt csinálja minden egyéni beállítás nélkül, aztán a tmobil is próbálkozott egyet, holott fogalmuk sincs mi tévők legyenek, a motorola szerint meg ez egy "t-mobil izé, bocs" akármilyen kompatibilitási problémára is gondolnak ez alatt. Frissítés meg sehol sincs rá. Szeretem ezt a telót de ébresztőórának nem a legjobb amíg fennáll a probléma, ha rájön, kibírom azt a 10 másodpercet amíg visszaállítom, csak macerás hogy a teló 3 féle időt mutat mindig a lehető legrosszabbkor, holnaputáni híváslistával, meg midway szigeteki időzóna alatt, délutánból éjjel 1 lesz... jó lenne megoldást találni erre a problémára kedves illetékesek :)
Esetleg nálad azóta megjavult? Rájöttél valamire? Köszi
Igen, megjavult! :)
Mint kiderült Kedves párom a wifit állandóan kikapcsolta és nem volt honnan frissíteni...
Köszönöm a válaszokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!