Samsung galaxy s2 meg az s advence gpu ja azonos? Szoval a mali 400mp es a mali 400 ugyanaz? Melyik a jobb?
SGSII jobb proci de a gpu különbség elenyésző viszont ramra több van mint az Advancedben mert SII 1gb advanced meg 768mb
szeirntem itt azt vedd (ha veszel ) ami jobban tetszik neked szerintem mind a 2 szép én most tabot veszek lehet nexus 7 et vagy myaudiot ami dual-coreos nem tudom én játékra veszem
Az S2 egyértelműen erősebb az S advancednél.
S advancedben egy NovaThor U8500 van, ez 1 Ghz-es dual-cores cortex-a9-et tartalmaz plusz egymagos Mali 400-ast.
S2 egy 1.2 GHz Dual-core ARM Cortex-A9 (OC up to 1,6 GHz!!), mellette egy négymagos(!!!) Mali 400-at!
teljesen egyértelmű a nyers erő kérdése!
S2-ben 267 MHz az órajele a gpu-nak addig az S3-ban 800 MHz
és igen S2-ben lehet OC-zni a gpu-t 400 Mhz-re probléma nélkül és elég bika lesz:P
elmenne-e 800 Mhz-en jó kérdés, még nem írtak ilyen kernelt,valszeg van vmi módosítás az architekturában az S3 esetén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!