Erős készülék, jó rendszer.
Sérülékeny készülék és túlságosan zárt.
Jó telefon, de nekem semmiképp sem kéne, de ez teljesen szubjektív.
Nem tökéletes, de egy tényleg korrekt telefon, nem a legerősebb, de az OS-t jól megírták rá, így ez nagyjából kompenzálja.
Próbáld ki, ha nincs semmi hiányérzeted akkor jó választás, azt tudja, amit kipróbálásnál is tud.
jó telefon, ios baromi jó
de zárt és nagyon túlárazott készülékek!
nem érzem azt mint pl egy nokiánál avgy sony ericsonnál hogy szétesik a kezemben.
Csak a kijelzője törik szilánkosra az első leejtésnél...
Nem rossz készülék de ha valóban dolgozol a telefonoddal akkor nem simogatsz egy üveglapot mert nem érsz rá, ahogy a "fantasztikus appokra" sem :) Üzleti kat még mindig a Blackberry akárhogy is fáj, de még a Nokia vagy bármelyik másik gyártól gombsoros telefonja is jobb, ha valóban dolgozni kell és nem 'telik ilyen luxusra' :D (bár ezen a szinten szerintem érdektelen vagy az árra).
De mint írtam ez az a kategória ahol a telefon a munkaeszközöd és nem az "egyetlen pajtásod".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!