Sziasztok az a problémám hogy nem tudom letölteni a vibert, hiába próbálom számítógépen mindig kiírj hogy még nem vásároltam ott de könyörgöm azért megyek oda... Így egyátalán nem lehet letölteni .. Mobilról is próbáltam arra is azt írja hogy még nem vásároltam meg valami fehér kosarat írkál... Saját samsung marketben pedig nincs viber! Valaki segítsen
Hja, Samsung Galaxy Y Android 2.3.6 asszem de a telefon stimmel!
2012. szept. 9. 12:40
2/9 anonim válasza:
Eddig honnan próbáltad? Mert a Play-ről egyszerűen, gyorsan és kényelmesen be lehet szerezni.
2012. szept. 9. 12:49
3/9 nagylzs válasza:
Google Play-ről töltsd le. Beírod a keresőjében hogy "VIBER" és már tölti is. Ingyenes program, nem kell érte fizetni.
Ha a Google Play-t sem tudod használni, mert azt írja hogy "nem vásároltál ott" vagy valami hasonlót, akkor az azért lehet, mert nincs gmail-os account-od. Készíts magadnak egy gmail-es címet. Utána beállítások/fiókok szinkronizálás menü alatt vedd föl azt a gmail fiókot. Ennek nem csak az lesz az eredménye hogy tudod használni a Google Play-t, hanem sok más dolog is. Például, a telefonod is ki fogja jelenzi ha email-ed érkezett. Vagy például, a telefonod névjegyzékét össze tudod szinkronizálni a gmail-os címlistáddal.
2012. szept. 9. 12:51
4/9 nagylzs válasza:
Ja és samsung market-et felejtsd el! Lehet hogy találsz majd ott egy vagy két alkalmazást amit speciálisan a te telefonodra csináltak. De a hasznos alkalmazások 99.99%-át google play-en fogod megtalálni.
2012. szept. 9. 12:52
5/9 A kérdező kommentje:
Ez eddig oké! Van Gmailes fiókom és be is jelentkeztem! Gépen is és telefonon is de telefonon is meg gépen is azt írta hogy nincsenek eszközei ez a bal sarkon volt... és a kaptam az üzenetet ''Ön még nem használta a google play alkalmazást!(a fehér bevásárló táska alkalmazás ikon) bővebb infó.... Ennyi és vagy bezárom vagy leokézom nem csinál semmit :( Telefonról is próbáltam meg gépről is de nem megy! Segítsetek:(
Telefonról hogy nyitottad meg a Google Play-t? Remélem nem a telefon böngészőjével! Van egy "Google Play" nevű alkalmazás, azt kell elindítani. Indításkor kihoz egy képernyőt ami szerződési feltételek vannak. Azt el kell fogadnod, és utána tudsz telepíteni alkalmazásokat.
Amíg a feltételeket nem fogadod el, addig a Google nem rendeli hozzá a telefonodat a gmail-es account-odhoz, és addig nem fog tudni róla hogy lenne telefonod. Ezért írja ki hogy "nincs eszköz"
2012. szept. 9. 13:58
8/9 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ sikerült :D Csak nemtudom kipróbálni mert senkinek nincs ilyenje.. direkt ezért vettem meg a telefont előzfizuval.. Barátnőmééé lesz nekem meg Arc lesz és akkor ingyen van a beszélgetés :D Vagyis 500ft mert a net ára annyi! Egyébként ez nincs telenornál letiltva mint a skype ugye??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!