Van egy Samsung Omniam belső memóriája 8gb. De le szedtem egy torentt oldal roll egy igo8-t fel másoltam a telefonra de a menűnek sík üres mappák jelennek meg és az igo8 exe se mutassa?
Egy működő online IGO navigációhoz 3 dolog kell:
1. GPS vevő hardver a készülékben
2. Navigációs program
3. Térképek, POI-k stb. amit a navigációs (itt IGO8) program futtat.
Utóbbi 2 olykor külön tölthető le, és a Content mappa (több almappával) üres, ide kerülnek majd a frissíthető térképek stb.
Mit értesz egyáltalán menü alatt? Minek a menüje? Az Omniáé vagy az IGO-é? Akkor hova másolta sikeresen (mert ha nem megy akkor hibaüzenetet kapsz) az IGO-t?
Samsung Omnia i900 8gb-t ez a fajtám van, én úgy tudom ebe van gps vevő,hú kéne hogy legyen benne navigáció program.
én a telefonnak a 8gb részére készíttetem egy mappát és abba másoltam be de nem kaptam semí hiba üzenetet.
a igo8 mappája üres mappák vannak csak.de viszont 1.8gb az egész,nekem egy olyan igo 8 kéne amit kész van rendesen csak fel kel másolni a telefonra és már működne is
Sült galambbal nem tudok szolgálni.
"én úgy tudom ebe van gps vevő"
Azt se tudod mi van a kezedben??
Adatlapján nem szerepel a GPS vevő....
Ettől még online módban valószínüleg van lehetőség navigálásra, adatforgalmi díj felszámolása mellett.
Hm.. Egy másik leírás szerint van benne.
Akkor van esélyed.
Igen, használható WiFi nélkül, de némi fogalomzavar van a dologban, mert WiFi egyáltalán nem kell magához a navigáláshoz, nem értem, hogy kerül ide,
Első hozzászólás 2. 3. pont.
Torrentről töltsd le magát a navigátor programot (és ha nincs a pakkban) magukat a hozzálicenszelt térképeket.
Kell egy IGO8 könyvtár és azon belül a Content mappa.
Ebbe kerülnek a MAP mappába a térképek.
Kell még Lang, Voice mappa is, ezek nélkül nem megy.
Lehet még ott POI, Speedcam stb. mappa, de ezek nélkül elindul és lefut a telepítés. Többi utólag is felrakható.
Link nem adható, mert jogvédett tartalom és nem lehet nyíltan fenn a neten.
Igen, a data és branding zip ben marad, telepítéskor kibontja.
Hogy hova lesz az IGO.exe arra honnan tudnám a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!