Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen színű telefont vegyek?...

Milyen színű telefont vegyek? A típusa HTC wildfire s. Ezt már eldöntöttem csak színben nem tudok választani.

Figyelt kérdés

Akinek esetleg van tapasztalata. A fehér nem kopik gyorsan, vagy nem koszolódik hamar? Lilásról mit gondoltok? Vagy esetleg fekete?!

16/L

2012. szept. 8. 23:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerintem a fehér lesz. Sok telefon közül választottam ezt. Csak általános dolgokra akarom használni a procija nekem tökéletes. És nem vagyok tök analfabéta az ilyen dolgokhoz.:D Nekem az 5 megapixeles kamera és a belső tulajdonságai tökéletesen megfelelnek. Csak a színét nem tudom eldönteni. Köszi mindenkinek, és szerintem egyátalán nem sz*r ez a telefon.;) Nemhinném hogy ezek a huawei telefonok jobbak lennének mint a HTC. Igenis jó márka.:) Már eldöntöttem. Ez lesz. Köszi mégegyszer az értelmes válaszokat.:)
2012. szept. 9. 12:58
 22/25 bp1985 ***** válasza:
43%
Egyáltalán nem jobb a huavej, mint a htc,
2012. szept. 9. 23:25
 23/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom miért emeled ki annyira ezt a huawei-t, de én azon kívűl még írtam egy párat...
2012. szept. 10. 12:28
 24/25 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán nem jobb a huavej, mint a htc"

Attól függ miben. Tudásban biztos jobb, de a 256 mega az kevés lehet bizonyos esetben. Viszont "Csak általános dolgokra akarom használni". Na erre tökéletes.

De előttem írták, itt nem csak a huawei volt megemlítve...

2012. szept. 12. 02:20
 25/25 anonim válasza:
Nekem is HTC wilddfire s-em van. Az aksija nem sokáig bírja, kb másfél naponta töltöm, de mástól is hallottam már ezt a problémát. Nekem szilva lila színben van.
2012. szept. 28. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!