Mennyibe kerül egy T-mobilos SIM-kártya?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 15:19
1/7 anonim válasza:
Anyukám éppen a héten vett telefont, és ahhoz 990 Ft- ért kínáltak neki SIM
2/7 anonim válasza:
Bocsi, az előző üzimet nem tudtam befejezni....szóval az előfizetés mellé 990 Ft-ért kínáltak SIM-kártyát, s 1 év feltöltést ajánlottak hozzá, mert aranykártyás. Ha nincs semmiféle kedvezményed azt hiszem 1800 Ft-ért tudsz vásárolni, és ebből valamennyi (szerintem 990 Ft) lebeszélhető. Kérj infót a T-Mobiletól (www.t-mobile.hu)
3/7 anonim válasza:
Csak SIM kártya az 4050 ft, amiből 2700 lebeszélhető. A 990 ftos az telefonnal együtt van. Érdemes ezt megvenni és nem az olcsóbb Net Quickeset, mert azzal csak a baj van. Ezt meg ott helyben megcsinálják neked papírokkal és mindennek együtt és már aktív is.
4/7 anonim válasza:
gáázos.. a vodánál 1ft a kártya....
6/7 anonim válasza:
1 ft? de gondolom telefonvásárlás esetén :D
7/7 anonim válasza:
nem, a vodafonnál 1000forint max egy kártya és abból 500lebeszélhető. de ha feltöltöd 3000el és lefogy róla a pénz akkor tudsz s.o.s feltöltést kérni. adnak a telefonodra 800forintot kb, és azt leveszik kövi feltöltésnél. vannak ingyen internet próbák. nekem például nincs pénz a telefonomon (vodafonos vagyok) és mégis van ingyen netem egy jó ideje :D semmi sms-t nem küld, se semmi. csak van. és tényleg max 20forint van a telefonomon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!