Hogyan tudok egy játékmentést betenni számítógépről iphone-ra az egyik alkalmazásba?
Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 14:28
1/5 A kérdező kommentje:
tehát valami olyan program kéne gépre amivel felül tudom írni a fájlokat az alkalmazásokban
2012. szept. 8. 14:33
2/5 anonim válasza:
ezt csak akkor tudod valahogy megoldani (de nem biztos), ha a számítógéped is apple, mert az Apple és a windows 2 különböző programnyelven van írva, így ezt a 2 eszközt lehetetlen összehozni, hogy az apple cuccokat PC-s programnyelven tudd módosítani!
3/5 A kérdező kommentje:
oké :'( azért köszi a választ
2012. szept. 8. 14:40
4/5 ncore83 válasza:
azért ez nem igazán igy van.
MEg lehet csinálni szerintem. Kell hozzá a telefonra egy file explorrer, ami van, de nem emlekszem hogy kell-e Jail breake (szerintem igen). azutan azt a file-t amit ki szeretnél cserélni azt kuld el mailben magadnak, a telefonnal töltsd le a file-t. Majd ebben az explorerben kered meg a filet, ott van lehetoseg athelyezni a filet, es tedd a jatek mappajaba. :D Szerintem menni fog, csak bibelodni kell egy darabig.
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült:D iFile a program neve és még dropboxot használtam ezzel a 2ővel ment;)
köszi a válaszokat
2012. szept. 30. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!