Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek?

Milyen okostelefont vegyek?

Figyelt kérdés
Nem volt még okostelóm, viszont van kb 100 000-rem és abból egy olyan 80 000-ret fordítanék rá. Egyetemista vagyok, melyik lenne a leghasznosabb nekem(wifi gondolom kell rá)?

2012. szept. 8. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Samsung Galaxy Ace-t ajánlom, de vannak 20.000 Ft-ért is csudaklassz telefonok

visszatérve: a www.mobilarena.hu oldalon sokat utána lehet olvasni a mobiloknak, és rájössz, hogy a 80.000 Ft-os telefonnál jobb is van ;)

2012. szept. 8. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

wifi az minden okostelóban van :D

hát, amit most a helyedben vennék ennyiért, az vagy egy xperia P valamilyen előfizetéssel, ahol hozzá lehet jutni ennyiért, vagy egy Lumua 800 ugyanígy, esetleg Samu Galaxy S II szintén így

függetlenül kissé lejjebb kell adnod ezeknél a színvonalat, vagy használtban gondolkodni

2012. szept. 8. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:

80k-ért simán nagyon jó telefont kapsz.....sőt én tudok 50 ért is de hát kinek mi....

Az első válaszoló ( zsuzsi) picit el van tévedve mert a lehető legnagyobb mellé lövés az ace! Megveszed 50.000ft-ért és annyit tud mint egy 30.000ft-os teló.

[link]

itt van pár lehetőség ezek közül bármelyiket is választod nem fogsz csalódni.

Személyes véleményem: én a Sonyi Xperia P-t venném

-fém ház

-2 magos erős proci

-1080p videó

-4" kijelző (nem túl nagy ,nem túl kicsi ,pont jó)

-16gb belső memória

-8 MPx kamera

-előlapi kamera

-nagyon jól optimalizált kis szerkezet

[link]

ez egy igényes teszt róla

és itt az árlista (pont 80 ért meg is kaphatod:) )

[link]

2012. szept. 8. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencséd van, annyiért találsz Xperia P-t, én azt venném, az indokokat már leírták felettem. Viszont az Ace, az tényleg nem jó választás...
2012. szept. 8. 14:35
 5/6 A kérdező kommentje:
az hogy 80k fektetnék bele az nem azt jelentette,hogy csak ilyen kategóriában keresek, de ha esetleg valami szuperjó telót írtatok volna ami 90k és érdemes megvenni akkor azt mondom oké megveszem, és most pedig az experia P-n gondolkozok
2012. szept. 8. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:

"szuperjó telót írtatok volna"

na az xperia p egy ilyen telefon :)

2012. szept. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!