Mit kell tenni a teló elázása után (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Szólt a hi-fi.Teló az asztalon.Neki az asztalnak és nem láttam hogy felborult a víz a pohárból telóra zutty.20 perc,hívnak a vezetékesen,amit meghallottam ,mert éppen számváltás.Haverom hív azt mondja nincs bekapcsolva a telóm.Megnézem tiszta víz.Száraz ruhával kitöröltem,megpróbáltam bekapcsolni semmi.a teló nincs 1 éves és SOny Ericsson w380 típusú.2009. júl. 29. 13:10
1/6 anonim válasza:
Szedd szét és szárítsd meg alkatrészenként hajszárítóval, nekem a PSP-mnél bejött, arra szörp ment:D
2/6 anonim válasza:
Szedd szét darabjaira, s hagyd kiszàradni! Holnap rakd össze és ha ugy se megy, vidd be ahol vetted! Ha van még rà garancia azt hiszem ingyen megcsinàljàk ha tudjàk!
3/6 A kérdező kommentje:
Nincs meg a garancialevelem.A Rizsmegoldás(beletenni egy tál rizsbe) bejött valakinek,mert elég bizarrnak tűnik.Valakinek bejött?Egyéb tapasztalatok?
2009. júl. 29. 13:24
4/6 anonim válasza:
Ilyen melegben nem kell rizsa, kiszárad magától is. Hajszárítóval meg óvatosan mert nem szereti a meleget az LCD kijelző és esetleg túlmelegíted és más alkatrészek is tönkremehetnek a telefonban.
Esetleg ventillátorral fújj rá levegőt, hogy mindenhol teljesen kiszáradjon. Az aksi is...
5/6 A kérdező kommentje:
Bekapcsol de nincs képernyő.
2009. júl. 29. 18:10
6/6 anonim válasza:
Egyik rokonomnál volt ilyen, hogy elázott a telefonja, valamelyik GSM boltban 3000 forintért megcsinálták neki. Tehát ha a fent említettek nem működnek, nem túl drágán megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!