IPhone 4s (esetleg 5) vagy Samsung Galaxy S3?
Szerintem még a 4 is jobb a sgs 3 nál , persze ez személyes vélemény , én nem váltanék semmipénzért android ra , minden sokkal egyszerűbb, és folyamatosabb az iOS -en , van a családban androidos telefon (felső kategóriás) , de nekem végképp nem jön be .Szerintem 4s -t vegyél ha most kell választanod a 2 telefon közül, viszont ha van még egy kis időd azért várd meg az Új iPhone-t.
De amúgy én nem halgatnék a gyakorikérdésesekre :D túl sok az android ill. iOS/Apple fan és mégtöbb a sima Apple Hater.Én amikor választottam kipróbáltam mind a 2 platform közül a telefonokat és az iPhone sokkal jobban bejött , neked is ezt ajánlom.
És még 1 megjegyzés amit jó ha figyelembe veszel: Sokan említik a hátrányokhoz a Flash - hiányát , bár én nem látom ,hogy ez miért lenne hátrány ,csak a reklámok maradnak ki az internetről. Például a viasatplay-t(és sokminden mást is) is tudod nézni iPhone-ról , miközben azthiszem számítógépen ehez Flash-re van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!