Érintőképernyős telefont honnan tudom hogy ujbeggyel vagy körömmel nyomkodós?
Nokia 5800-ám van,ehhez ugye volt "toll",azzal nyomkodtam,most körömmel már.
Ha új telefont akarok venni,honnan tudom hogy olyan mint ez,és körmömet érzékeli vagy az ujjbegyemmel simogatom?
Mert az ujjal simogatósat nem akarok.
A rezisztív kijelzős az, amit tudsz a körmöddel is nyomkodni szó szerint (vagy ceruzával, tollal, akármivel).
A kapacitívosokat szinte biztosan nem tudod körömmel vezérelni, alig van pár, amelyik olyan érzékeny, hogy a tőle 1 centire lévő ujjadat is érzékelje (na meg ezáltal nem is a körmödnél, hanem kicsi mellette az ujjad alatt érzékelne).
Úgyhogy neked az első kell, de ezeknek fakóbb szokott lenni a képük.
Hosszú saját körmeimmel már hozzászoktam hogy azzal nyomkodom, az ujbeggyel nyomkodósak nem tetszenek,páromé ilyen,normálisan egy sms-t se tudok bepötyögni vele.
És igen,kipróbálom vásárlás előtt,de ezért rengeteg telefon van,had ne szeressek bel olyanba aminek mégse fog tetszeni a kijelzője.
Értelmes válaszokat köszönöm
Amiről te beszélsz hogy kellene neked , az a rezisztív kijelző , és már csak a legalja telefonokban van ilyen !
Én ezt találtam aki rezisztív kijelzős és jó lenne neked !
Ez gagyibb mint a mostanim,gps,wifi legyen benne,és 2megapixellel se tudok mit kezdeni.
Azért ami most van nokiám,3,2megapixel,wifi,gps...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!