Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, hogy pannonnál...

Miért van az, hogy pannonnál a Nokia 5800 70ezer ft + hűségnyilatkozatos előfizetés és egy boltba (neten találtam) 60ezer, kártyafüggetlenül Újan?

Figyelt kérdés
Amúgy jó teló? Saját tapasztalatok?
2009. júl. 28. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:
mert próbálnak a szolgáltatók minél több húst lehúzni a csontról...
2009. júl. 29. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos h. valamit nem jól néztél, én 6 oldalt néztem meg mind 75- 80 körül volt. Még egy hanszáltat is megnéztem 72ért volt. Szerintem nettó árat láttál. Küld el a web oldalt. Nem lehet drágább szolgáltatónál.
2009. júl. 30. 14:52
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

már levelet is írtam neki, hogy ez tényleg mért van, azt mondta mert külföldről jön..

2009. júl. 30. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennek több oka is van :

Egy szolgáltatónál az ár minden esetben tartalmazza a 25% áfát , még a gsm (maszek) üzletekben álltalába nincs csak 0% áfa.

Ez már egy 60 ezres telónál kapásból 15.000 plusz költség.

A legtöbben magyarorzságon előfizetésesek , és nem feltöltőkártyások , tehát sok esetben nem lenne értelme megvenni egy mobilt , majd egy hűségnyilatkozatot kötni.

Az esetek többségében szolgáltatónál 2 év gyári garancia jár a mobil mellé , és ha elromlik adnak valami vacakot , hogy addig is azt használd.

Ezzel szemben egy gsm-nél gyakran csak 6 hónap garancia van , az 1 vagy 2 év garancia feláras sok esetben 10.000-15.000 forint .

Mindezek ellenére én gsm üzletbe veszek mobilt , mert a feltöltőkártás mobilok olyan drágák , hogy borzasztó.

De egy előfizetés esetében más a helyzet..

2009. nov. 17. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a kifejtett választ. akkor a gsm-es boltokban kapható mobil, szintén eredeti? Nem utánzat, nem vacak, megbízható? Teljes eredeti csomagolással adják?
2009. nov. 18. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze , hogy minden rendbe van vele , de azért ajánlott ismertebb, nagyobb gsm-ből rendelni.

Amit tapaszalatból tudok ajánlani az a mgsm.hu , vagy a b-tel.hu .

Nemrég vettem egyet az e-digital-ból és az is nagyon jó , bár kicsit drágább az előző kettőnél az árba áfa és 2 év garancia is van.

2009. nov. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!