A táblagépek miért maradtak le?
Ha már 4 magos processzornál és HD kijelzönél tartanak a telefonok, akkor a táblagépek miért nem követik a tempót ?(Ipod kivételével)
Ennyi erövel lazán lehetne bennük 4 magos CPU, 2Gb RAM és full HD kijelzö, de ilyennel valamiért még nem találkoztam...
"de ilyennel valamiért még nem találkoztam"
Íme:
"full HD kijelzö"
Egy akkora méretű kijelzőre? Minek? :DD
Nem rossz, de úgy néz ki hogy erre még várni kell...
Minek a full HD kijelzö ? Biztosan van akinek ilyen kéne, én elvagyok a 800*480p-s mobilommal is :)
Egyszer már láttam ilyet, és szinte felfedezhetetpenek rajta a képpontok:
Nem maradtak le csak sokan tévedésben vannak a táblagép fogalmával és azokat a táblagép szerű eszközöket is annak hiszik, amik elárasztották a kelet európai piacot 20-40 ezerért. Ezek imitációk és nem táblagépek!
Egy 7" táblagép anyag ára 60ezertől kezdődik és azok igen csak komoly hardverrel rendelkeznek, mint a Nexus 7 [link] és persze négy magos.
A képfelbontásnál pedig nem az számít, hogy valami hányszor hányas önmagában hanem azt is nézni kell, hogy mekkora felületre szól mindez. Erre szolgál a ppi (pontok száma incsenként). A nyomda minőség 300ppi, annál nincs többnek értelme. Az átlag normális cuccok 180-250 között vannak. A gagyik 70-100.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!