Az android az akkor egy operációs rendszer, de mik az előnyök? Nem igazán értem. És honnan tudom, hogy egy telefonon van android?
A Nokia,BlackBarry és az Iphone telefonon kívül az összes érintöképernyös telefonon és Tábla PC-n (kivéve iPad) Android operációs redszer van!
Bövebben:
Hát itt többen tévhitben vannak!
Első! Ezen gyártókon kívül is vannak más oprendszerű telefonok, pl a Samsungnak ott van a saját Bada rendszere, illetve neki is van Windows Phone telefonjai stb....
Utolsó! Az androiddal tényleg mindent meg lehet csinálni, mint egy számítógépen? Esetleg írtál már vele cd/dvd-t, konvertáltál vele filmeket, használod e esetleg torrentezésre (tudom vannak kliensek, na de azért ne már), illetve játszottál már vele mondjuk egy COD MW3-al?
Szóval hagyjuk már a hülyeséget! A telefon egy komolyabb flash tartalmú oldal megjelenítésétől összefossa magát és ez igaz a csúcsnak nevezett iPhone-okra is!
Meg tényleg az alkalmazásbolt miatt nyerő? Tudod a mennyiség nem egyelő a minőséggel. Igaz, hogy a legtöbb alkalmazás androidra van, de ezeknek 50%-a szart sem ér! Meg aztán ugyanarra az appra van vagy 20 féle progi.
Pont az a hátránya ami az előnye, vagyis a nyílt forráskód, boldog-boldogtalan fejleszt rá, miközben az optimalizáció a béke segge alatt van! 4 magos androidos telókat dobnak a piacra, de teljesítményben elmaradnak a 680 MHz-es 2 éves symbianos Nokiáktól! Miért? Mert ott van optimalizáció és mert a GPU, vagyis a grafikus gyorsító és a CPU, azaz a processzor képes egyszerre működni, még hatékonyabbá téve a számítási feladatokat!
Én ha androidot látok, fejvesztve menekülök. Én sem értem, mi benne annyira csodás, hogy az élre tört, egy bugos, lassú össze-visszaság. Fura ízlése van főleg a fiataloknak, sokan benyalták ezt a hype-ot. Sajnos a családban is van android, de látom is a hibákat. Spontán indít hívásokat, váratlanul újraindul, összeomlik a rendszer, belassul minden ok nélkül, nem lehet programokat bezárni amik csak úgy maguktól elindulnak stb.....
sorolhatnám napestig! A lényeg, hogy egy fos!
NEM minden érintősön fut Android
Pl a Samsung Star II (S5260) egy "alap" érintős telefon
Androidot a legkönnyebb pl bekapcsoláskor kiadja a logót, vagy ha van rajta GooglePlay, vagy AndroidMArket (a kettő egy és ugyanaz) , akkor az androidos
Kedves 4. válaszoló!
Te mindent leszarozol, vagy van javaslatod is. Ugyanis nem láttam....
Kedves 7. válaszoló!
Valóban nem adtam tippeket, de a kérdés nem is erre irányult. Csak nem szerettem volna mást ajánlani.
Amúgy szerintem nincs tökéletes rendszer, mindegyiknek vannak hátrányai és előnyei is. De bármelyiket is választja a leendő user, mindenképpen kompromisszumot kell kötnie.
Amúgy nem is lehet ajánlani semmit, hiszen a kérdező igényeit sem ismerjük. Mint említettem, nem ez volt a kérdése.
Kedves utolsó!
Ez legalább korrekt válasz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!