Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 610ről mi a...

Nokia lumia 610ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2 dolog lenne rá fontos nekem :viber,whats app , netezésre zenére ilyenre használnám semmi játék semmi hogy szaggason vagy ilyen
2012. szept. 4. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Játéknál nem szaggat hála a Windows rendszernek.Zenei felülete és hangzása is jó.A net kapcs. pedig gyors.
2012. szept. 4. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
na ez eddig tetszik :) jöhetnek a tapasztalatok még :)
2012. szept. 4. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak egy szóval jellemezném: Király! ;-)
2012. szept. 4. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha szereted a biz-b@sz appokat azok közül több a fizetős mint ha Androidos lenne.

Az akksi sokkal jobb,mint egy Androidban.Talán doboz hangja van csak fülhallgatóval minőségi.

2012. szept. 4. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
nem számit ha fizetős, nem vagyok az a jampi aki az utcán hallgatja a zenét telefonon tehát nem érdekel ugy milyen hangja van :D de azt mondjátok meg nekem hogy whats app viber van.e rá ?
2012. szept. 4. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Van rá viber: [link]

Esetleg Lumia 710-ben nem gondolkodtál?Az egy kicsivel jobb!

2012. szept. 4. 23:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Van Viber is meg WhatsApp is. Én utóbbit szeretem. A Windowsos Viberrel is csak írni lehet egyenlőre.
2012. szept. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!