Szerintetek mi lehet a problema?
Figyelt kérdés
van egy samsung galaxy s2 es keszulekem 4.0.3 as androiddal.az mar ice cream kellene legyen nem?de olyan mint egy 2.6....a menuje se olyan mint az ice cream-nek a kepernyozarnal az az animacio nekem nagyon tetszik,igy ezt is hianyolom,na meg a tobbi animaciot...a kies szeirnt a legfrisssebb androidos operacios rendszer van rajta...lehet ezeket valahol allitani?ha igen hol?elore is koszonom2012. szept. 4. 18:41
1/4 anonim válasza:
mert ahhoz hogy úgy nézzen ki android vanilia kell de a samsung rátette a touchwiz-t amitől minden telefonja tök ugyanúgy néz ki javaslok főzött romot
2/4 A kérdező kommentje:
es a fozott romot hogyan tudom letolteni?telepiteni?s nem lesz valami baja?vagy valami olyan problema ami visszafordithatatlan?
2012. szept. 4. 18:48
3/4 A kérdező kommentje:
valaki tudna nekem segiteni a telepitesben?letoltesben?
2012. szept. 4. 18:53
4/4 anonim válasza:
ahoz komolyabb ismeretek kellenek mind ami neked van én is nem egyszer rontottam el telefont(utánna megcsináltam de akkor is) szerintem vidd el egy "kocka" barátodhoz és ő megcsinálja fő hogy jól értsen az androidhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!