HTC one X, LG optimus 4X HD, esetleg samsung S3 vagy várjak a most jővőekre?
Előző: SGS3-on meg nem mennek a Tegra 3-as játékok, amik kicsit durvábbak.
Egyébként HOX vagy SGS3, HOX milliószor jobb, de néhány embernek az SGS3 is bejön.
Nem csak a gameloftos játékok nem futnak, még egy csomó nem fut rajta normálisan aminek jó grafikája van, mint pl a gta 3.
Tegra 3-as játékokat meg inkább felejtsük el, mert a többségnek borzalmas irányítása van. Ráadásul s3-on simán elfutnak a tegrás játékok (reptide gp, dead trigger stb.)
Egyébként én is telefon vásárlás elött állok, ugyanezt a 3 telefont néztem ki én is. Mindegyikben van valami jó, de valami rossz is. HTC-nek jó az anyag használata, de ultra gyenge az akku ideje, ha netezel vagy játszol rajta akkor napi kétszer kell tölteni. Az lg a legolcsóbb, ráadásul nekem ennek tetszik a legjobban a kezelőfelülete, de 1-1,5 év és ez egy semmi lesz, mert lg nem fogja tovább támogatni, de lehet 1-se, mert nemsokára jön az új csúcsmodelljük. A samsung ami talán a legjobb, mert ezen minden játék szépen elfut, ez még támogatva lesz egy darabig, és bár nem sokkal, de gyorsabb mint a másik kettő, viszont ez meg papír vékony fos műanyagból készült. (tudom hogy polikarbonát, de hox-nak is az van és mégis mennyivel jobb azon)
Egyébként nem vagyok samsung fan, iphone 3gs-em van már 3 éve, ezért nézek én is egy új telefont.
Viszont a Samsungnak van szervizfutár "szolgáltatása" amely olyan, hogy bejelented, hogy mi a problémád, és kijönnek, s vagy ott helyben megcsinálják, vagy elviszik, és visszahozzák.
A játékok miatt az S3. De az S3-nak van jópár extra szoftvere, ami más készülékben nem található meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!