Valaki xperia x8 rootolásban tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Rászántam magam a rootolásra mert ahogy a neten olvastam rengeteg előnye van de mivel nem csináltam még ilyet kicsit félek hogy elrontom ezért kellene valaki aki segítene, msn-n, skype-on vagy facebookon. Aki tudna segíteni vagy csinált már ilyet azt kérem segítsen :)2012. szept. 3. 13:31
1/1 anonim válasza:
Kattintasz a linkre, letöltöd a keretben lévő narancssárga linket ("SuperOneClick.zip - [Click for QR Code] (1.60 MB, 115367 views)"). Ezután követed az utasításokat a hunx8 weboldalon.
Annyira egyszerű, hogy segítség sem szükséges, és elrontani sem sikerült még nekem, pedig nem volt vele kompatibilis az egyik telefonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!