Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? Tömény részletezés lenn.

Figyelt kérdés

-android

-sony kizárva

-tablet kizárva

-ár lényegtelen

-erős igénybevétel

-játék

-kijelző szép

-memória!!!

-zene minősége jó legyen

-erős internet használat!

- htc-re gondoltam elsősorban, de meghallgatok minden telefont nyugodtan off oljatok mondjátok hogy ez így jó amúgy jó nem kell ezeknek a feltételeknek megfelelni. várom a tanácsaitokat örömmel :)

2012. szept. 2. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti kommentelő vagyok! Egy sony xperia Iont vásároltam és szerintem nagyon jó! A kijelzője nagy de pont jó, nagyon éles gyors készülék! A kamera jó a programok gyorsan működnek, minden szempontból tökéletes nekem és szerintem hosszú ideig használom majd! Rá tettem ( divx) a Bosszúállókat és olyan szép a film lejátszása hogy néha azt hittem Hulk kiugrik a kijelzőn :D :D És ez komoly! Roh@dt jó!
2012. szept. 9. 18:09
 12/12 anonim válasza:
htc one x a legjobb teló jelenleg. én sensacion xe-t fogok venni
2012. szept. 14. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!