Milyen telefont vegyek? Tömény részletezés lenn.
Figyelt kérdés
-android
-sony kizárva
-tablet kizárva
-ár lényegtelen
-erős igénybevétel
-játék
-kijelző szép
-memória!!!
-zene minősége jó legyen
-erős internet használat!
- htc-re gondoltam elsősorban, de meghallgatok minden telefont nyugodtan off oljatok mondjátok hogy ez így jó amúgy jó nem kell ezeknek a feltételeknek megfelelni. várom a tanácsaitokat örömmel :)
2012. szept. 2. 18:38
11/12 anonim válasza:
Az utolsó előtti kommentelő vagyok! Egy sony xperia Iont vásároltam és szerintem nagyon jó! A kijelzője nagy de pont jó, nagyon éles gyors készülék! A kamera jó a programok gyorsan működnek, minden szempontból tökéletes nekem és szerintem hosszú ideig használom majd! Rá tettem ( divx) a Bosszúállókat és olyan szép a film lejátszása hogy néha azt hittem Hulk kiugrik a kijelzőn :D :D És ez komoly! Roh@dt jó!
12/12 anonim válasza:
htc one x a legjobb teló jelenleg. én sensacion xe-t fogok venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!