Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia E7-00-ról vélemények?...

Nokia E7-00-ról vélemények? Jobb mint a HTC Desire Z?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!

2012. szept. 2. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elolvasva a hozzászólásokat, azt látom, hogy van egy ember aki szereti a nokiát, és van egy aki nem. Nekem is egy E7-es telefonom van. Én is meg vagyok vele elégedve. Nekem nem igazán tűnik rosszabbnak a kijelzője, mint a többi telefoné. A 4-es válaszolóval egyet értek. A többi csak le és rábeszélő vitatkozás... De ezekből is a hosszú szövegben lévőkkel értek jobban egyet.

A kérdezőnek azt tudom tanácsolni, hallgasson magára. Én is azt tettem. Vegye azt a telefont, amelyik úgy gondolja, megfelel neki. Mert itt Nokia telefonokról normális választ nem fog kapni. De én a Nokiát venném meg újból, ha választhatnék. Egy csöppet sem érzem magamat kisebbnek, amikor előveszem. Semmi problémám nem volt vele eddig.

2012. szept. 4. 10:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Pfúúú, na mind1. Úgy látom nem jutunk dülőre. :D Mondjuk valahogy éreztem hogy nem fogunk. Te is egy tipikus trol vagy, aki csak a hibát keresi a számára nem szimpatikus dolgokban. A nélkül, hogy használta volna valaha is. :D Megint csak a #4-es válaszoló szavaival élve te is csak egy androidos "megalomániás" vagy, aki csak a méretet nézi. :D Itt pedig megint az a gond, hogy a Symbian nem támogat többmagos, nagy procikat. De szerintem nincs is rá szüksége. Mert amire csinálták, arra pont elég...

Abban igazad van, hogy kevesebb a ppi mint a galaxy minié. De attól függetlenül lényegesen szebb, és élesebb képet add vissza a kijelzője. Kissé pixeles az aláírom, de nem 10mm-er távolságból nézzük a kijelzőt. :) Az is igaz, hogy nem a hátlapot lesi az ember. :d De erre megint csak azt tudom írni, hogy neked 100% hogy nem volt ilyen telefon a kezedbe. És soha nem láttad élőben a kijelzőjét. :D (szerintem) Persze erre biztosan azt fogod írni válaszolni, hogy volt már a kezedben ilyen telefon, és hogy szar. :D "Azt aláírom, hogy hozzá nem értő embereknek jó a symbian is, jobban hasonlít a működése a régi telefonokéhoz." Azt pedig megint nem tudom, honnan szeded, hogy nem értem a telefonokhoz. Meg megint kibújt a szög a zsákból "jobban hasonlít a működése a régi telefonokéhoz" itt megint az a gond, hogy a kezelőfelület lényegében ugyan az marad. :D De mondjuk éppen le is szarom most már a véleményed. :) Használtam jó pár telefont... Majdnem minden kategóriában árban és rendszerrel. :D

Nézd meg a két telefonnak a kijelzőjét a teszt videókon 1080p felbontásban. Azt ne írd nekem, hogy az E7-es kijelzője rosszabb képet ad le, mint a galaxy minié. :D Persze tény, hogy van mind a kettőénél jobb, pl az iPhoneos retina kijelzők. :D

E7

http://www.youtube.com/watch?v=nmB7vIMIYBU

Galaxy Mini

http://www.youtube.com/watch?v=r4_-O14-1DA

Igazat adok abban neked, hogy van az E7-nél is jobb. De arra amire tervezték, és amire valójában használják, arra tökéletes. De ezt már leírtam a hosszú szövegben. Meg előttem a négyes válaszoló.

Aki pedig játszani akar rajta reggeltől estig, az akkor vegyen egy Lumia 710-est. Vagy egy iPhonet. :D Véletlenül se androidosat írok. :D Akkor én is trol leszek. Az android nem más, mint egy másolt szar... :D Köszönöm az okfejtésed és a vitát. Megint tanultam annyit, hogy felesleges vitázni ilyen dolgokról. :D Úgyis mindenki a saját igazát fogja szajkózni. :D Persze nem azt mondom, hogy mindenben igazam van. De én legalább leírom amit tudok, amit tapasztaltam. De mint írtam, úgyis a kérdező fog dönteni. :D Remélem nem veszed rossz néven amit leírtam. Szép napot neked! :)

2012. szept. 4. 12:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, jó volt látni, hogy tényleg segítettetek és nem csak azt írtátok, hogy jó! Végül Desire HD-t vettem, ez is tökéletes.. Még egyszer köszönöm! B
2012. szept. 12. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!