Letudják nyomozni, hogy a telefon ami nálam volt lopott volt?
Egyik ismerősömtől vettem,mert meg volt szorulva.Rá 2 hétre továbbadtam dupla pénzért.A telefont még használják.Akkor nem lett még letiltva?Ez kb 3 hónapja volt.
Samsung Galaxy-ról van szó.
A lényeg az,hogy a napokban felkeresett,hogy neki rendőrségi ügye lesz belőle.De ha a én azt mondom,hogy a telefon nem volt nálam,akkor azt nem tudják lenyomozni?
Meg nem értem azt sem,hogy ha már a rendőrség foglalkozik ezzel,akkor miért nincs letiltva?Valami nekem itt nem tiszta.
Folyt:
Kérsz tanácsot) másrészt pedig büntetendő. Te jóhiszeműen adtad el, nem tudhattad, hogy lopott. Ezt mondd el nekik is majd, ha esetleg megkérdeznek.
Te nem tudtad, hogy lopott, igaz?
Igazat mondj, mert bevarrnak... Az ismerősöd kölcsön is kérhetett volna, ahelyett, hogy meglopja a haverját...
Attól függ, hogy mióta figyelik, de ha igazat mondasz nem ütheted meg a bokádat....
Ha már egyszer rajtakapnak hogy hazudsz, akkor utána már hiába magyarázol.
Ha tényleg csak utólag tudtad meg hogy mi az ábra akkor nincs félnivalód.
De ha hazudozol még megszivathatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!