Hogy kezdjek hozzá, ha ilyen strasszokat szeretnék rakni a mobilomra? :
Az olyan kis Swarovskik jók rá, mint amit a körömre raknak? De mivel ragasszam rá? :S Meghogy fekete a teló, viszont én rózsaszín+átlátszó köveket akarok rá rakni, és azt szeretném, ha az egészet befedné... Minden ötletet várok :)
Hello!
Körmös vagyok úgyhogy én nagyon ismerem a köveket, szerintem midenképpen swarovski-t tegyél rá, mert azok a szép mutatós kövek, a többinek se fénye, se szine, stb. Ráteheted pillanat ragasztóval, de 1. látszódni fog a ragasztás helye, mármint körülötte és ez elcsúfítja, 2. nem lesz olyan tartós. Én valami speciális műkörmös anyagot ajánlanék amivel feltehetnéd, pl porcelánnal vagy ilyesmi. Nekem azzal volt és le se bírtam róla bombázni. :) Ha a feketét befeded a rózsaszín kövekkel az szerintem jó lesz, nem fog annyira átlátszani, mert teli lesz és így feltűnőbb lesz a kő. Sok sikert!
ó, köszönöm :)
és megtudnád mondani, hogy kb. mennyibe kerülne, ha az egész telefont (olyan közepes méretű) megcsinálnám? köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!