A mobilon hogyan kell ékezetes betüt, szóközt, számot és irásjelet csinálni?
Ékezetes betű: Ha például á betűt akarsz, gyors egymásutánban nyomkodod az a-t, míg oda nem érsz.
Szám, írásjel: Csillag gombbal tudsz váltogatni a lehetőségek közt, jobb felső sarokban látod az aktuális opciót.
Szóköz: dupla kereszt, lenyomva tartod, míg a kurzor tovább lép.
14:49
Mond meg őszintén, ezen Te mit csodálkozol?
Nekem most van először ilyen készülék a kezembe:
Tőled viszont egy értelmes választ vártam volna, nem pedig egy ilyen elitélendőt. De ami késik az (ugye?)
megérkezik?
Ebben bizok!
Bocsánat elírtam. Írásjel, dupla keresztet kell lenyomva tartani, míg egy táblázat megjelenik. Utána azt a számot billentyűzöd, amelyikhez az általad választott írásjel van rendelve.
Ezt a második hozzászólót én se értettem. Biztos telefonnal csinálták.
De te legalább azt mondanád meg okoska, hogy milyen telefonod van mert k*rvasok különbség van telefon és telefon között.
Ha nem tudjuk a telefonod típusát akkor hogy a halálba segítsünk?
12:26
Igazad van, de amig nem boldogulok véglagasen, addig hagyom függüben a kérdésem.Egyébként NEM a válaszom.
Az előző válaszoló kérdezte a tipusát: ALCATEL ez van ráirva.Lehet, hogy tartozik hozzá valami szám is, de gondolom az valahol belül van. Belemászni pedig nem akarok, mert nem értek hozzá.
Mi a francnak valakinek mobiltelefon, ha nem tudja kezelni????
Jó, én sem úgy születtem, hogy mindent tudok, de ott a kézikönyv vazze, ha már annyi eszed sincs, hogy nyomkodod azt a szerencsétlen készüléket, hátha rájössz magadtól is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!