Hogyan lehetne tönkretenni a mobiltelefonomat? úghy hogy kivülröl ne láccos semmik rajta.
Hát.. Ha garanciális javítás miatt kérdezed, akkor leírom egy személyes történetem.
Öcsém leverte az asztalról a telefonom, kívűlről semmi nem látszott, de nem kapcsolt be. Szétszedtem, hogy megnézzem nem-e tört el benne valami, de nem láttam semmi különöset, szóval elvittem a szolgáltatóhoz garanciális javításra. Feltűnt nekem, hogy nagyon sokáig van bent a telefonommal a dolgozó. Aztán kijött, és mondta, hogy nem ismeri fel a számítógép, viszont szétszedte, és talált benne ujjlenyomatot (az enyém), de kitisztította, hogy a gyártó ne vegye észre, hogy már volt szétszedve..
És szerencsére nem vette, egy hét múlva visszakaptam a telefonomat, és alaplapot cseréltek benne, mert nem tudták, hogy m ia baja az előzőnek..
Tehát egy leejtés is elég lehet. De ha nem garancia miatt, akkor miért kérded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!